Hamninlopp med fartyg som anländer i horisonten

En naturlig länk mellan Sverige och världen

Varje år hanterar våra hamnar 4,2 miljoner ton gods. Mycket av det importeras och exporteras via en sömlös sjöfart. Fartyg från alla stora marknader anlöper regelbundet vid våra kajer för att fortsätta sin resa mot bland annat Storbritannien, Nordamerika, Sydamerika, Asien och hela Europa. Dessutom har vi rutinmässig feedertrafik till kontinentens stora omlastningsnav Bremerhafen och Hamburg. Från Hallands Hamnar är hela världen inom räckhåll.

0

Tusen ton gods årligen

0

Anlöp per år

0

Kilometer kajlängd

Vi hjälper dig med logistikflödet

Många års erfarenhet har gett oss full koll på de flesta branscher. Vi vet vad som ska göras och hur det görs på bästa sätt. På så vis kan du tryggt lägga mer ansvar i våra händer.

Eftersom vi förstår din bransch och dina utmaningar, kan vi skapa logistiklösningar som är precis som du vill ha dem.

Vår kunskap möjliggör en enkel och rak kommunikation. Det leder i sin tur till att vi kan agera kvickt och fatta snabbare beslut.

Genom att vi redan har den kunskap som krävs, kan du lita på att vi hanterar dina utmaningar på bästa möjliga sätt.

Två hamnar med olika expertis

Hamnarbetare blickar ut över hamninlopp

Vår hamn i Varberg

I Varberg är Hallands Hamnar Sveriges ledande skogshamn och utvecklad för att erbjuda den allra mest effektiva helhetslösningen för framtidens skogsindustri.

Till hamnen i Varberg

Containrar lastas av från fartyg med hjälp av lyftkran och truck

Vår hamn i Halmstad

I Halmstad är Hallands Hamnar en viktig del av landets import av bilar och stål, samt export av recycling. Dessutom har vi utmärkta möjligheter för färjetrafik.

Till hamnen i Halmstad

Vill du veta mer?