Person klädd i reflexväst på arbetsplats i hamnområde

Våra affärsområden

Vi är en dynamisk aktör inom gods- och containerhantering, logistiklösningar, lagring, bulk och RoRo. Vi integrerar digitalisering och hållbarhet för att effektivisera och säkra handelsflöden. Genom skräddarsydda lösningar möter vi dagens utmaningar och formar morgondagens handelslandskap.

Allt vi gör och jobbar med

Våra varuslag

Vi har kapacitet och kunskap att hantera alla typer av varuslag, men det finns några som vi är extra bra på.

Våra tjänster

Vi är inte en hamn som bara lastar och lossar. Vi är ett hamnbolag som tänker större, arbetar smartare och ser till flöden och bygger system. Och som kan hjälpa dig att nå vart du vill. Med precis vad du vill.

Hamnarbetare blickar ut över hamninlopp

Hamnen i Varberg – Sveriges ledande skogshamn

För att kunna möta en växande efterfrågan på export av skogsprodukter genomför vi just nu en rad stora satsningar. Bland annat bygger vi en ny hamndel, inför nya tåglösningar, investerar i digitalisering och skapar möjligheter för mellanlagring. Vår vision är att bli Europas modernaste skogshamn och den svenska skogsindustrins självklara access till världen.

Till hamnen i Varberg

Containrar lastas av från fartyg med hjälp av lyftkran och truck

Hamnen i Halmstad – Sveriges ledande recyclinghamn

Vi är Sveriges främsta hamn när det gäller hantering av återvunnet material som plåt, stål, metall och papper. Vi har också en stark position för import av metall och stålråvara. Dessutom rankas vi bland landets ledande containerhamnar. Närheten till Europavägar och järnvägsinfrastruktur gör hamnen till ett transport- och logistiknav på den svenska västkusten. För att kunna möta framtida utmaningar gör vi just nu stora investeringar.

Till hamnen i Halmstad

Vill du veta mer?