Hamnarbetare lossar varor vid kaj

Vi gör mer än att lassa och lossa

Vår styrka ligger i att arbeta nära och tillsammans med våra kunder. På så vis kan vi förstå hela affären och skapa nya kundunika lösningar som optimerar flöden och ökar effektiviteten, vilket ofta leder till både kostnadsbesparingar och ökad konkurrenskraft.

Hamnarbetare blickar ut över horisonten mot nya destinationer

Hamnen i Varberg – Sveriges ledande skogshamn

För att kunna möta en växande efterfrågan på export av skogsprodukter genomför vi just nu en rad stora satsningar. Bland annat bygger vi en ny hamndel, inför nya tåglösningar, investerar i digitalisering och skapar möjligheter för mellanlagring. Vår vision är att bli Europas modernaste skogshamn och den svenska skogsindustrins självklara access till världen.

Till hamnen i Varberg

Truck i arbete i hamnmiljö

Hamnen i Halmstad – Sveriges ledande recyclinghamn

Vi är Sveriges främsta hamn när det gäller hantering av återvunnet material som plåt, stål, metall och papper. Förslag på ny mening: Vi är Sveriges främsta hamn när det gäller hantering av fragmenterat material som metallskrot och plast. Vi har också en stark position för import av metall och stålråvara. Dessutom rankas vi bland landets ledande containerhamnar. Närheten till Europavägar och järnvägsinfrastruktur gör hamnen till ett transport- och logistiknav på den svenska västkusten. För att kunna möta framtida utmaningar gör vi just nu stora investeringar.

Till hamnen i Halmstad

Här tar framtiden form

 1. Utvecklingsprojekt

  Varberg
  Nya Farehamnen

  Nya Farehamnen För att möta den växande efterfrågan på export av skogsprodukter bygger vi ut hamnen i Varberg. Den nya hamndelen är klar i juni 2024. Om projektet...

 2. Utvecklingsprojekt

  Halmstad
  Oceanhamnen

  Oceanhamnen Som en del av en stor infrastruktur- och logistiksatsning i Halmstads kommun bygger vi ut Oceanhamnen. Arbetet beräknas att vara klart i vintern 2025/våren...

Vi hjälper dig med logistikflödet

Många års erfarenhet har gett oss full koll på de flesta branscher. Vi vet vad som ska göras och hur det görs på bästa sätt. På så vis kan du tryggt lägga mer ansvar i våra händer.

Eftersom vi förstår din bransch och dina utmaningar, kan vi skapa logistiklösningar som är precis som du vill ha dem.

Vår kunskap möjliggör en enkel och rak kommunikation. Det leder i sin tur till att vi kan agera kvickt och fatta snabbare beslut.

Genom att vi redan har den kunskap som krävs, kan du lita på att vi hanterar dina utmaningar på bästa möjliga sätt.

Vill du veta mer?