Truck kör container samtidigt som fartyg lotsas ut ur hamn

En fullservicehamn med fyra terminaler

Vår verksamhet är uppdelad mellan två hamnar och fyra terminaler. Varje terminal är utformad för att på bästa, säkraste och mest kostnadseffektiva sätt hantera specifika varuslag; vare sig det handlar om stål- och metall, skogsprodukter, återvinning, bilar, eller olika sorters projektlaster.

Som en del av en snabbt växande region, är vår ambition att fortsätta utveckla våra terminaler på ett sätt som gynnar våra godstransporterande kunder, minskar påverkan på vår lokala omgivning samt miljön i stort.

För att möta utvecklingen har Varbergs hamn exempelvis idag en stor terminal på 160 000 m² som är helt dedikerad till skogsprodukter.

Hamnarbetare styr lyftkran och lastar av containrar

Vår terminal i Varberg

Vår hamn i Varberg har två terminaler och är Sveriges ledande hamn inom skogsindustrin. Och med en 160 000 m² stor terminal helt dedikerad till skogsprodukter, är vi även på god väg att bli Europas modernaste hamn inom segmentet.

Läs mer om våra terminaler i Varberg

Bilar körs av från fartyg

Våra terminaler i Halmstad

Vår hamn i Halmstad har två terminaler. I dessa terminaler, som tillsammans når 450 000 m², hanterar vi alltifrån bilimport och färjetrafik till container och bulk transport.

Läs mer om våra terminaler i Halmstad