Tåg lastas på fartyg

Projektlaster

Så här tar vi hand om projektlaster

För oss är inget gods för stort eller för utmanande – oavsett om det handlar om ett gigantiskt vindkraftverk eller ett flertal modulära konstruktioner.

Vi gillar verkligen projektlaster. Ju mer krångliga och utmanande de är, desto roligare och bättre blir uppdraget. Med vår omfattande erfarenhet från olika industrier kan vi anpassa oss efter dina unika behov. Denna erfarenhet har gjort oss till specialister på en rad områden, från att hantera tunga, överdimensionerade komponenter till att sköta känsliga och värdefulla föremål. Och genom att vi kan kombinera resurser och kunskap från våra två hamnar kan vi också skapa perfekta förutsättningar för ditt unika projekt.

Två personer står intill en bil.

Våra destinationer

Hallands Hamnar länkar samman Sverige med världen. Med närhet till Europas väg- och järnvägsnätverk, rutinmässig sjötrafik till stora marknader såsom Nordamerika, Storbritannien, Nordafrika och Asien, är våra hamnar ett perfekt startläge för en snabb transport – oavsett slutdestination.

Två hamnar med olika expertis

Hamnarbetare blickar ut över hamninlopp

Vår hamn i Varberg

I Varberg är Hallands Hamnar Sveriges ledande skogshamn och utvecklad för att erbjuda den allra mest effektiva helhetslösningen för framtidens skogsindustri.

Till hamnen i Varberg

Containrar lastas av från fartyg med hjälp av lyftkran och truck

Vår hamn i Halmstad

I Halmstad är Hallands Hamnar en viktig del av landets import av bilar och stål, samt export av recycling. Dessutom har vi utmärkta möjligheter för färjetrafik.

Till hamnen i Halmstad

Senast uppdaterad:

Dela: