Lyftkran lastar bulk i HallandsHamnar

Breakbulk

En hamn med lång erfarenhet av breakbulk

Vi är en fullservicehamn, men mycket av det gods vi hanterar transporteras i breakbulk. Och det gäller inte bara otympliga projektlaster, utan även plåtrullar, sågvirke och mycket annat. Med vår expertis inom breakbulk behöver du inte oroa dig över det konstant skiftande containerpriset. Du kan helt enkelt ta det mest kostnadseffektiva alternativet för stunden.

Dessutom är våra hamnar komplett utrustade med mobila kranar, omlastningsmöjligheter, lageryta, hundratals meter räls tätt intill kajerna och enkel anslutning till Sveriges väg- och järnvägsnätverk.

0

Ton avlastat stål i timmen

0

Miljoner m³ hanterade skogsprodukter årligen

0

Tusen m² total magasinsyta

Fartyg lämnar hamn mot nya destinationer

Våra destinationer

Hallands Hamnar länkar samman Sverige med världen. Med närhet till Skandinaviens väg- och järnvägsnätverk, ett flertal direktanslutningar till stora marknader såsom Nordamerika och Storbritannien och effektiva omlastningsmöjligheter, anländer ditt gods säkert och snabbt – vart det än ska.

Två hamnar med olika expertis

Hamnarbetare blickar ut över hamninlopp

Vår hamn i Varberg

I Varberg är Hallands Hamnar Sveriges ledande skogshamn och utvecklad för att erbjuda den allra mest effektiva helhetslösningen för framtidens skogsindustri.

Till hamnen i Varberg

Containrar lastas av från fartyg med hjälp av lyftkran och truck

Vår hamn i Halmstad

I Halmstad är Hallands Hamnar en viktig del av landets import av bilar och stål, samt export av recycling. Dessutom har vi utmärkta möjligheter för färjetrafik.

Till hamnen i Halmstad

Senast uppdaterad:

Dela: