Sidfot

I sidfoten kan du ställa in länkar till sociala medier, Snabblänkar med ikoner i det blå fältet högst upp i sidfoten, Sidfotslänkar samt kontaktuppgifter.

Om du vill ändra kontaktuppgifter för Varberg eller Halmstad, klickar du på sidan som heter Sidfot under Administration. Klicka sedan i texten du vill redigera, gör dina ändringar och klicka sedan på Publicera-knappen för att ändringarna ska slå igenom.

Klicka på bilden för att se den i större storlek.

Snabblänk med ikon

Högerklicka på länken och välj Egenskaper

Om du vill byta ikon, klickar du på Metadata. Om du vill ändra länkmål klickar du på Länkmål.

Länkmål

Klicka på en sida du vill att man ska landa på efter att länken klickats på. Detta är en standard SiteVision funktion. Läs mer om hur länksidor fungerar på SteVisions hjälpwebb.

 

Ikon för länk

Klicka i fältet för att peka ut en ikon från bildarkivet. Klicka på pilen till vänster om Länktyp och välj Bild. Läs mer om länktyper på SteVisions hjälpwebb.

När du är klar klickar du på den blå OK-knappen, pch sedan Publicera-knappen för att ändringarna på din länk ska slå igenom.

Sidfotslänkar

För att administrera sidfotslänkarna klickar du på sidan Sidfot och sedan mappen Sidfotslänkar. I den mappen hittar du länksidorna som visas i sidfoten. Detta är länksidor som är en standard SiteVIsion funktion. Läs mer om Länksidor på SiteVisions hjälpwebb.

Här administrerar du Sidfotslänkarna. Högerklicka på länken du vill justera och välj Egenskaper för att komma åt inställningarna för länken.

Meny