Dekorationer

Dekorationer är en del av SiteVisions sätt att använda fördefinerade utseenden på ett element. För Hallands Hamnas del har vi skapat några olika fördefinerade dekorationer som vi ska gå igenom här.

Du kan enkelt sätta en dekoration på en modul, element eller webapp.

Dekorationerna som i dagsläget finns på den här webbplatsen är:

  • Mörkgrön box
  • Mörkblå box
  • Citat

Vi har försökt att namngedekorationerna så självförklarande som möjligt. Här är ett exempel på dekorationen Mörkblå box. Den är framtagen för att ligga på en layout som har en rubrik, en tex och en knappmodul innuti. Se exempel här nedan.

Våra varuslag

Vi har kapacitet och kunskap att hantera alla typer av varuslag, men det finns några som vi är extra bra på.

Här kan du se hur du ställer in att just denna layout ska ha den Mörkblå dekorationen. Högerklicka och välj Dekoration. Här får du upp en lista med olika dekorationer.

Mörkgrön box

Dekorationen Mörkgrön box fungerar på samma sätt som Mörkblå box, men den har inte samma utseende. Förutom färgen så har den inte rundade kanter och den har inte samma höjd. Den här dekorationen används på sidorna Varbergs hamn och Halmstads hamn Här nedan ser du exempel på Mörkgrön box dekorationen som används på de hamnsidorna.

Lots

Här hittar du kontaktuppgifterna.

Citat

Dekorationen Citat är en dekoration för att framhäva ett citat på ett bra och effektivt sätt. Här nedan kan du se exempel på detta.

Den längsta resan för var och en är den inre resan

Exempel på var dessa används kan ni se på tex medarbetarstories. På den här sidan finns ett exempel.

Meny