Ledig tjänst

Följ dessa steg för att skapa och publicera en annons om ledig tjänst.

Lediga tjänster har ett eget arkiv. De lediga tjänsterna visas på en förbestämd sida under Karriär. Klicka på länken för att komma till Karriär > Lediga tjänster

På sidan Lediga tjänster listas alla tjänster upp i form av en grön puff. Här visas Titel på annonsen, vilken hamn annonsen avser samt vilket datum man senast kan ansöka om tjänsten.

Steg 1: Skapa en tjänst

I huvudmenyn till vänster klickar du på knappen med en blixt och ett + samt texten Genvägar. Du kan också välja att klicka på Blixt ikonen längst nere i högra hörnet i inloggat läge.

Klicka på Ledig tjänst.

Klicka på blixt ikonen längst nere i höger hörn. Måste vara från inloggat läge.

Steg 2: Lägg in information om tjänsten

Fyll i en tydlig rubrik, samt en detaljerad beskrivning av vad du vill kommincera. När du är klar klickar du på Publicera i menyn till vänster.

I publiceringssteget väljer du Metadata och Redaktionellt. Under Hamn väljer du vilken hamn som annonsen avser. Välj också en sista ansökningsdatum.

Under fliken Allmänt kan du även välja när artikeln ska avpubliceras. Detta är en universal funktionalitet från SiteVIsion och är samma för när du skapar både sidor och artiklar. Läs mer om Publicering här

Klicka sedan på knappen Publicera längst ner.

Meny