Välkommen till Redaktörsmanualen för Hallands Hamnar

Denna redaktörsmanual är utformad för att ge dig en tydlig och enkel vägledning kring våra egenutvecklade lösningar i SiteVision. Syftet med manualen är att säkerställa att du som redaktör enkelt kan förstå hur de olika webapparna är tänkta att fungera och hur de ska konfigureras för att optimera din webbplats.

Observera att denna manual enbart omfattar funktionalitet som är egenutvecklad. För information om SiteVisions egna moduler och lösningar hänvisar vi dig till SiteVisions hjälpwebbplats: help.sitevision.se.

Vi hoppas att denna manual kommer att vara ett värdefullt verktyg för dig i ditt arbete med att skapa och underhålla en förstklassig webbplats.

SiteVisions hjälpwebb help.sitevision.se

De flesta lösningarna på den här hemsidan använder SiteVision egna moduler och lösningar. SiteVision har en mycket bra hemsida där alla deras lösningar dokumenteras på ett tydligt och bra sätt. När ni stöter på problem eller har funderingar på hur en SiteVision-modul fungerar, ta en titt på på deras hjälpwebb.

På SiteVisions moduler under Egenskaper kan du klicka på det lillafrågetecknet nere i höger hörn. Det tar dig direkt till hjälp avsnittet på SiteVisions hjälpwebb och där kan du då fördjupa dig i hur modulen fungerar.

Genväg direkt till modulens hjälpsida på help.sitevision.se

Högerklicka på modulen du vill fördjupa dig i och välj Egenskaper.

Klicka på frågetecknet för att komma till modulens hjälpsida på help.sitevision.se.

Meny